گزیده اخبار تیرماه ۱۳۹۶

۰۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۳ کد خبر : ۱۲۰۵۳ اسلاید خبری
تعداد بازدید:۱۹
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان به آقای سعید صادقی بابت ارائه مقاله ISI(WOS) در: " European J. Industrial Engineering, Vol 10,No 2,2016,170-195".
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان به آقای نیما سلطانی بابت ارائه مقاله ISI(WOS) در: nternational journal of hydrogen Energy,41,2016,7732-7743" ".
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان به آقای حسین زنگوئی بابت ارائه مقاله علمی پژوهشی در:" فصلنامه علوم و تکنولوژی محیط زیست، دوره ۱۶، شماره ویژه ۹۳".
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان به آقای آرین هوانسیان بابت ارائه مقاله در همایش داخلی: " بیست و چهارمین کنفرانس مهندسی برق ایران – اردیبهشت ۹۵ – دانشگاه شیراز".
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آقای ادریس منصوری بابت ارائه و چاپ مقاله ISI(WOs) در: " ۴۱۴-۳۹۷,2016,No 2, 61 . " Arch.Min.Sci.,Vol
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران جوان به آقایان ادریس منصوری و امیر عباس کربلایی رمضانعلی بابت ارائه مقاله علمی پژوهشی مشترک در: " مجله علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی،سال ۲۵، شماره ۹۷،پ اییز ۹۴، صفحات ۷۱-۵۵".
  • تایید و تصویب نهایی پروپوزال طرح پژوهشی آقای سعید صفا با عنوان: " خواص ارتقاء یافته ضد مواد آلاینده محیطی و ضدباکتریایی فوتوکاتالیستی اکسید روی با استفاده از ساختار هیبرید گرافن آلائیده با نیتروژن – اکسیدروی – سولفید کادمیوم ( N doped graphene/ZnO/CdS " توسط ستاد مرکزی و عقد قرارداد با ایشان.
  • تمدید عضویت ۴ نفر از اعضای قبلی و پذیرش ۵ نفر عضو جدید.

نظر شما :