گزیده اخبار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب (اسفند ۹۵)

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۶ کد خبر : ۱۱۶۱۶ اسلاید خبری
تعداد بازدید:۸۳

• پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه به خانم مینا سعیدی حیدری بابت ارائه مقاله در ژورنال ISI(WOS) :"Int. Journal of Refractory Metals and Hard Materials,57,2016,78-92" (سایر همکاران: شهاب الدین ابراهیمی، حمید رضا بهاروندی و ناصر احسانی).
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه به خانم مینا سعیدی حیدری بابت ارائه مقاله در ژورنال ISI(WOS) : The Journal of The Textile Institute,Doi:10.1080/00405000.2016.1168091"" (سایر همکاران: حمید رضا بهاروندی، ناصر کردانی، مرتضی آل بویه، مسعود علیزاده و پیمان خاکسری).
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه به خانم مینا سعیدی حیدری بابت ارائه مقاله در فصلنامه علمی پژوهشی:" فرآیندهای نوین در مهندسی مواد – سال ۱۰ – شماره ۱ – بهار ۹۵" (سایر همکاران: حمید رضا بهاروندی، مهدی شکوری دیسفانی).
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه پژوهشگران به خانم مینا سعیدی حیدری بابت ارائه مقاله در فصلنامه علمی ترویجی:" فصلنامه سرامیک ایران، شماره ۴۶، تابستان ۹۵، ۶۰-۵۲" (سایر همکاران: حمید رضا بهاروندی، ناصر احسانی و محمد هفتنی).
  • پرداخت تشویقی مطابق آیین‌نامه باشگاه به آقای سعید خادم الحسینی بابت ارائه مقاله در ژورنال ( :ISI(WOS J Mater Sci: Mater Electron,2016,27,2938-2943"" (سایر همکاران: روح اله طالبی).
  • تایید و تصویب پروپوزال طرح پژوهشی آقای مجمد کربلایی کریمی با عنوان: " بتن خرده لاستیکی " در شورای پژوهشی واحد.
  • تایید و تصویب پروپوزال طرح پژوهشی آقای حسین گیتی نورد با عنوان: " اولویت بندی و زمان بندی اجرای پروژه های تحت بررسی در چشم انداز استراتژیک استان تهران با رویکرد مدیریت پایدار تحت عدم قطعیت " در شورای پژوهشی واحد.
  • تقدیر از آقای محمد کربلایی کریمی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب در مراسم بزرگداشت هفته مهندس در تاریخ ۰۱/‏۱۲/‏۹۵‬ در محل اداره کل وزارت فرهنگ و ارشاد و در بخش آثار مکتوب حرفه ای.

نظر شما :